U utorak, 28. aprila u 13h održaće se vebinar „Uloga medija u neformalnoj edukaciji“, u sklopu kojeg učestvujemo kao gosti i predstavljamo Zelene priče. Govorićemo o našem dosadašnjem iskustvu, a gošća vebinara će biti i Aleksandra Vasiljević sa Brainz TV-a. Organizatorke ovog sjajnog događaja su Anđela Marčetić i Anđela Pavković, predstavnice EKO20 konferencije.

Podsećamo, EKO20 konferencija je planirana za 17. mart, međutim zbog zabrane okupljanja izazvane širenjem zarazne bolesti uzrokovane virusom COVID-19, konferencija je odložena. Ipak, organizatorke su odlučile da naprave seriju vebinara, a prvi u nizu je upravo predstojeći, o ulozi medija u edukaciji na polju zaštite životne sredine.

Zelene priče su ponosni medijski partner ove incijative, i ispred celog tima će u emisiji gostovati urednice Nina Kemera i Ena Entina Gucunski. Biće nam velika čast i zadovoljstvo da sa Aleksandrom Vasiljević iz Brainz TV-a i organizatorkama, Anđelom Marčetić i Anđelom Pavković pokrenemo diskusiju o ovoj važnoj temi.

Prijave za vebinar možete slati na mail contact.eko20@gmail.com.

oglas
Redakcija portala Zelene priče.