Deveti po redu „Startup Weekend“ u Novom Sadu održaće se od 27. do 29. septembra, a tema su Agrotech inovacije. Događaj organizuju Poslovni inkubator, nStarter i BioSense institut.

  • Startup Weekend Novi Sad je 54-časovni događaj koji okuplja novosadske dizajnere, programere, preduzetnike i stručnjake različitih oblasti kako bi kreirali veličanstvene stvari, objašnjeno je na Startup Weekend vebsajtu.

„Svi Startup Weekend-i su organizovani po istom modelu: svako je dobrodošao da prezentuje svoju startup ideju i čuje šta ostali učesnici događaja misle o tome. Timovi čije se ideje nalaze u samom vrhu (što se odlučuje glasanjem svih učesnika) upustiće se u trodnevno osmišljavanje poslovnog modela, kodiranje, dizajniranje i procenu tržišta. Vikend se završava finalnim prezentacijama ispred lokalnih preduzetničkih lidera, sa još jednom prilikom za dobijanje stručnog mišljenja.“

„Agrotech“ označava spoj tehnologije i poljoprivede, to jest mogućnosti primene tehnoloških inovacija u poljoprivredi. Nastojanja da se unaprede poljoprivredne mogućnosti primenom tehnoloških dostignuća, značajna su za dostizanje održive poljoprivrede.

Za ovaj događaj se prodaju ulaznice, o čemu se možete informisati na Eventbrite vebsajtu.

oglas
Redakcija portala Zelene priče.