Politika privatnosti

Portal “Zelene priče” nalazi se na web adresi zeleneprice.info

Vlasnik portala i ovog internet domena je Atelier Gucunski.

Koje podatke prikupljamo?

Sve što objavite javno u komentaru biće dostupno svakome ko pristupi veb-sajtu. Ime koje koristite kao pseudonim, takođe je Vaš izbor i niste u obavezi da koristite Vaše ime i prezime, tako da sami birate da li ćete ovaj podatak učiniti javnim. Pored tih informacija u vezi sa komentarima koje vi ucinite javnim na našem portalu, mi prikupljamo i vreme i datum komentara kao i IP adresu sa koje je komentar postavljen. 

Kako koristimo podatke?

Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika, kao i što kvalitetnijeg pružanja usluga, kao i iz bezbednosnih razloga.

Treće strane

Prikupljene podatke, portal Zelene priče deli sa trećim stranama slučajevima kada zahtev upute organi vlasti za slučajeve prospisane važećim Zakonima. Takođe, treće strane mogu koristiti prikupljene podatke u svrhu obrade istih za potrebe razvoja portala, samo uz naš pristanak i uz sve mere bezbednosti podataka propisane važećim Zakonima.

Linkovi ka drugim internet stranicama i oglašivačima

Sadržaj na portalu Zelene priče obuhvata i veze ka drugim internet stranicama. Ovim putem, Zelene priče se odriču odgovornosti vezanih za sadržaj na drugim stranicama. Zelene priče nisu odgovorne za bilo kakvu štetu nastalu oglašavanjem trećih strana na portalu.

Kolačići (cookies)

Portal Zelene priče koristi kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke koje se koriste za poboljšanje funkcionalnosti veb-sajta. Upotrebu kolačića prihvatate kada uđete na portal zelenprice.info. Naš sajt koristi Google Analytics, analitičku uslugu koju pruža Google Inc.  Google Analytics koristi “kolačiće“ i olakšava analizu korišćenja sajta. 

Objavljivanjem Politike privatnosti na našem veb-sajtu, smatramo da ste upoznati i saglasni sa odredbama ovog dokumenta.