U sredu, 29. jula u 19h održaće se besplatna online radionica pod nazivom „Pozitivnim stavom kroz ekologiju“ u organizaciji udruženja „Hodanje po Zemlji“. Tema radionice je pozitivan pristup problemima u sferi zaštite životne sredine i kvalitetna komunikacija neophodna za rešavanje problema.

Fotografija: Udruženje Hodanje po zemlji

Gost radionice biće Milan Stanojević, master psiholog sa Filozofskog fakulteta. Milan je na master studijama radio dva istraživanja u vezi sa komunikacijama o klimatskim promenama, a tema master rada je bila uticaj različitih vrsta poruka o klimatskim promenama na spremnost ljudi da se lično angažuju povodom problema klimatskih promena. 

„Kako bismo odgovorili na svakodnevne izazove koji iskrsavaju, a tiču se naše uloge u očuvanju životne sredine, udruženje „Hodanje po Zemlji“ vas poziva da se priključite prvoj online, besplatnoj, pragmatičnoj radionici „Pozitivnim stavom kroz ekologiju“, organizovanoj u saradnji sa Milanom Stanojevićem, master psihologom sa Filozofskog fakulteta.“ – poručuju iz udruženja „Hodanje po Zemlji“

Hodanje po Zemlji je udruženje osnovano sa ciljem podizanja svesti o značaju očuvanja životne sredine koje motiviše kroz konkretne aktivnosti i primerom prikazuje kako možete uticati da svet oko vas bude bolje mesto za život.

Rok za prijavu je 29.07.2020. do 12h putem online forme

Svi učesnici koji se prijave za radionicu dobiće pristupni link za ZOOM događaj na email adresu 29.07.2020 do 18h.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem email adrese walkingbytheearth@gmail.com

oglas
Redakcija portala Zelene priče.