Od subote 16. novembra održava se trodnevna obuka za dečije eko-edukatore u Infopolis omladinskom info centru u Novom Sadu. Prijava je otvorena do srede, 13. novembra, a prijaviti se može putem e-maila.

O obuci

Kako na fejsbuk događaju opisuju, polaznici obuke koja je namenjena mladima od 15 do 30 godina starosti, naučiće kako da rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta. Na obuci će učesnici saznati više o tome kako napraviti jednu eko-radionicu (od pisanja scenarija, pripreme i realizacije do samog rada sa decom, kao i „teškim“ učesnicima).

Obuka se održava 16.11 od 10h, 17.11. od 11h i 18.11 od 9h u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra). Obuka je besplatna, a broj mesta ograničen.

Voditelji obuke su Tanja Vujanov, MSc smer odrziva poljoprivreda, menadžer Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede i Novak Stanišić, MA pedagog, asistent u programima omladinskog rada, i voditelj Familylab inspirativnih seminara.

Šta je potrebno za prijavu?

Da bi se prijavili za ovu obuku potrebno je da do 13.11.2019. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com sa naznakom “prijava za obuku” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko napišete šta vas je motivisalo da se prijavite za obuku.

oglas
Redakcija portala Zelene priče.