Udruženje „DogGo“ organizuje posebnu novogodišnju tombolu kojom se prikuplja prihod za lečenje nezbrinutih i napuštenih životinja. Želite da učinite pozitivnu promenu za praznike, družite se na izvlačenju i osvojite poklon za praznike? Uplatite participaciju (donaciju za šapice) i dođite na druženje.

Ilustracija: DogGo

Da bi se učestvovalo u tomboli, potrebno je odabrati broj (1-100) i uplatiti participaciju od minimalno 500 dinara. Događaj će se održati 22. decembra sa početkom u 17h u kafeu „Corto“. 

Kako uplatiti participaciju?

Primalac: UZZIDŽ DogGo
Račun: 330-15008351-11
Svrha: „tombola“ 

Iz udruženja „DogGo“ poručuju da će se potruditi da obezbede lepe nagrade za tombolu, koje mogu posle biti upotrebljene kao poklon za predstojeće praznike. Za više informacija o nagradama, pratite njihov instagram profil.

Udruženje DogGO

Udruženje „DogGo“ nastalo je  26.05.2017. godine nakon spašavanja i udomljavanje jedne kuce.

Briga o njoj nas je „primorala“ da se grupa, do tada stranaca, konstantno viđa i bude u svakodnevnom kontaktu, te taj datum smatramo za datum kad je nastalo neformalno udruženje sačinjeno od pojedinaca koji su delili svoju ljubav i empatiju prema napuštenim i nezbrinutim životinjama. Na početku niko od nas nije ni zamišljao da će se volonterizam i hobi pretvoriti u nešto mnogo više, nešto što će najistrajnijim od nas postati način života.“ navode na svom vebsajtu.

„Iako poprilično različitih karaktera i životnih stilova, članovi udruženja su isti u jednom, a to je ljubav prema životinjama i aktivno delovanje u oblasti dobrobiti i zaštite životinja, a sa ciljem da svaka od njih dobije dom i mesto kom pripada.“

Sav prihod od tombole biće preusmeren za lečenje nezbrinutih i napuštenih šapica. Na vebsajtu i društvenim mrežama možete pronaći i priče životinja kojima je potrebno lečenje, kao i koga od prelepih kuca možete udomiti i time učiniti još nekoga srećnim u atmosferi ljubavi i deljenja koju nose praznici. 

oglas
Redakcija portala Zelene priče.